Dewaele Vastgoeddiensten © 2024

Prachtig gerenoveerde woning te Oostduinkerke (Groenendijk)

Gelegen langs de Kinderlaan te Oostduinkerke (Groenendijk), vlakbij het commerciële centrum van Nieuwpoort, vinden we deze gerenoveerde woning met o.a. 3 slaapkamers, 2 badkamers en 3 garages te koop.
(Bruto) oppervlaktes
169m²
Slaapkamers
3
Prijs
€ 835.000
Parkeerplaats
4
Bouwjaar
1949
Badkamers
2

De villa

Op een zonovergoten en groen perceel prijkt deze klassieke villa, die met zorg en kwaliteit grondig gerenoveerd werd. Met een royale woonkamer, drie slaapkamers en drie garages biedt het de perfecte thuisbasis voor een gezin. Bovendien wordt deze woning gemeubileerd en dus volledig instapklaar aangeboden.

De ligging

De woonst is gelegen langs de Kinderlaan te Oostduinkerke, op de grens met Nieuwpoort. Strand en zee bevinden zich op enkele minuten wandelen, net als alle nodige winkel- en horecavoorzieningen. Bovendien biedt de nabijheid van de N34 een vlotte verbinding naar de omliggende kuststeden.

De leefruimte

De royale leefruimte is elegant en tijdloos ingericht, met een prachtige parketvloer en kamerhoge raampartijen die de hele ruimte laten baden in natuurlijk licht en een groen uitzicht bieden op de tuin. De gezellige zithoek vloeit moeiteloos over in de lichte eethoek, die directe toegang biedt tot de tuin en de twee ruime, zonovergoten terrassen.

De keuken

De open keuken is uitgerust met hoogwaardige apparatuur en biedt talrijke opbergmogelijkheden dankzij de houten maatwerkkasten. Met een onderhoudsvriendelijke tegelvloer, een ruim werkblad en een aangrenzende berging ervaart u hier een enorm gebruiksgemak tijdens het koken.

De slaapkamers

Op de eerste verdieping zijn er twee ruime slaapkamers, elk voorzien van ingebouwde kasten. Op de tweede verdieping bevindt zich een derde slaapkamer, terwijl een salon op het gelijkvloers kan worden omgezet tot een extra (logeer)kamer, kantoor of hobbyruimte. Elke slaapkamer baadt in natuurlijk licht en is afgewerkt met een fraaie parketvloer.

De badkamer

De ruime en luxueuze badkamer is uitgerust met een royaal ligbad, inloopdouche, toilet en een wastafel met ingebouwde laden. Het serene kleurenpalet en de strakke inrichting dragen bij aan een rustgevende sfeer waarin u volledig kunt ontspannen. Op het gelijkvloers bevindt zich nog een kleinere badkamer, voorzien van een douche en wastafel.

Extra

Deze villa combineert vele troeven, van het stijlvolle en gemeubelde interieur tot het aangename zicht op de Simliduinen. Bovendien beschikt de woning over maar liefst drie garages en extra staanplaatsen op de oprit, waardoor u zich nooit zorgen hoeft te maken over parkeergelegenheid.

Graag meer info of advies?

2021 Sarah velle keuze 200x200

Sarah Velle

Vastgoedmakelaar verkoop en nieuwbouwverantwoordelijke

Vastgoedmakelaar - bemiddelaar

BIV 508 054

Eigenschappen

Type Huis
Bouwjaar 1949
Renovatiejaar 2012
Bebouwing Halfopen
Staat Vernieuwd
Slaapkamers 3
Badkamers 2
Private parkeerplaats(en) 4
Type parkeerplaats Garage
Gemeubeld Ja
Aantal verdiepingen 4
Perceelsoppervlakte 592m²
Bewoonbare oppervlakte 169m²
Bebouwde oppervlakte 145m²
Kadastraal inkomen € 894
Aankoop onder BTW Nee
BEN woning Nee
Stookolietank Nee
Warmtepomp Nee
Verwarmingsketel Individueel
Verwarmingsbron Aardgas
Verwarmingstype Radiatoren
Meter voor aardgas Individueel
Watermeter Individueel
Beglazing Dubbele beglazing

EPC

145 kWh/m²

Wettelijke informatie

EPC 145.0 kWh/m²
Watertoets Gebouwscores: A (ID: 10904286) - A (ID: 10889441) / Perceelscore: A (ID: 1154/00A000)
Afgebakend overstromingsgebied nee
Afgebakende oeverzone nee
Omgevingsvergunning voor stedenbouwkundige handelingen ja
Voorkooprecht nee
Stedenbouwkundige bestemming woongebied
Omgevingsvergunning voor het verkavelen van gronden nee
Handhaving geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Zoekopdracht

Dewaele zoekt voor jou

Een ruim bedrijfspand, een villa in 't groen of een appartement aan zee. Laat ons weten wat je precies zoekt en ontvang als eerste het meest recente (en discrete) aanbod in je mailbox. En dit nog voor het op de vastgoedwebsites wordt gepubliceerd!

Zoekopdracht bewaren Bekijk het aanbod

Wij maken gebruik van cookies om jouw gebruikservaring op onze website zo optimaal mogelijk te maken. Daarnaast wensen wij tracking- en advertentiecookies te gebruiken om jouw websitebezoek persoonlijker te maken. Ben je benieuwd naar deze gepersonaliseerde advertenties? Klik dan op “Akkoord”(met ons privacybeleid). Lees meer

Je browser voldoet niet aan de minimale vereisten om deze website te bekijken. Onderstaande browsers zijn compatibel. Mocht je geen van deze browsers hebben, klik dan op het icoontje om de gewenste browser te downloaden.