Dewaele Vastgoeddiensten © 2024

Charmante half-open bebouwing op 9a88ca in Genk

Instelprijs: 249.000
Pre-sale van 24/05 tot 25/05

Verken deze prachtige woning met 3 slaapkamers, gelegen nabij het bruisende centrum van Genk. Geniet van het weidse uitzicht achteraan op het ruime perceel van 988 m2. Bovendien zijn enkele roerende goederen inbegrepen bij de verkoopprijs.

Grondoppervlakte
988m²
(Bruto) oppervlaktes
138m²
Slaapkamers
3
Tuin
Ja
Bouwjaar
1971
EPC
525 kWh/m²
1

Gelegen nabij het bruisende centrum van Genk

2

Gelijkvloerse woning

3

Ruim perceel

Omschrijving

Stap binnen in deze ruime halfopen bebouwing en laat je verrassen door de prachtige ligging dat deze woning te bieden heeft. Met een bouwjaar van 1971 is deze woning perfect onderhouden en klaar voor zijn nieuwe eigenaars.

Gelegen op een ruim perceel van 988 m2, biedt deze woning een vrij uitzicht achteraan, wat zorgt voor rust en privacy. De ligging is ideaal, op een steenworp afstand van het bruisende centrum van Genk, met nabijgelegen uitvalswegen en gemakkelijke toegang tot de autosnelweg.

Binnenin vind je een gezellige woonkamer, met een ingebouwde open haard, ideaal voor gezellige avonden. De keuken is ruim en voorzien van alle benodigde apparatuur, waardoor koken een genot wordt. Met 3 slaapkamers biedt deze woning voldoende ruimte voor een gezin. De badkamer is functioneel en voorzien van alle nodige voorzieningen.

Buiten geniet je van een omheinde tuin en voldoende parkeergelegenheid, inclusief een inpandige garage.

Wat deze woning echt uniek maakt, is dat de verkoopprijs inclusief diverse roerende goederen is, zoals een staande klok, een eettafel met 6 stoelen, een eiken kast, slaapkamermeubilair en ongeveer 4.000 liter stookolie voor de verwarming.

Mis deze unieke kans niet om te genieten van comfortabel wonen op een ideale locatie in Genk!

Deze eigendom wordt te koop aangeboden via Pre-sale. Op vrijdag 24-05-2024 tussen 13u en 15u en op zaterdag 25-05-2024 tussen 13u en 15u kan je de eigendom op afspraak bezichtigen en een vast en onvoorwaardelijk bod uitbrengen. De vermelde prijs is een richtprijs. Meer info omtrent deze koopmethode verneem je via https://www.dewaele.com/nl/advies/pre-sale-voordelen-voor-de-koper of bij de dossierverantwoordelijke, Behic Kargin op het nummer 089 59 01 42 - behic.kargin@dewaele.com.

Via deze link kan u zelf uw renovatie: https://web.setle.app/nl-be/estates/bcc88e64-d0ce-4c29-89b3-7b1ce9d1eecb/renovation



Dit pand is onderworpen aan de renovatieverplichting van de Vlaamse overheid voor residentiële gebouwen (behoudens bij sloop binnen 5 jaar na de aankoop). Consulteer voor meer informatie de website van het Vlaams Energie- en Klimaatagentschap via https://www.vlaanderen.be/een-woning-kopen/renovatieverplichting-voor-residentiele-gebouwen
Screenshot 2022 05 30 at 14 20 04

Hoeveel is je woning waard?

Je woning verkopen doe je het best met expertise. We staan je graag bij om het maximale uit de verkoop van je woning te halen.
Infoblokje Pre sale website NL

Pre-sale: Bezoek- en biedmoment

Bezoek- en biedmoment van vrijdag 24 mei 13:00 tot en met zaterdag 25 mei 15:00 op afspraak. Bij interesse, kan je een bod uitbrengen onder gesloten omslag. De vermelde prijs is de instelprijs.

Wat is Pre-sale?

Eigenschappen

Type Huis
Bouwjaar 1971
Renovatiejaar 2003
Bebouwing Halfopen
Staat Goede staat
Slaapkamers 3
Badkamers 1
Type parkeerplaats Staanplaats
Gemeubeld Ja
Perceelsoppervlakte 988m²
Bewoonbare oppervlakte 138m²
Bebouwde oppervlakte 180m²
Kadastraal inkomen € 867
Aankoop onder BTW Nee
BEN woning Nee
Conformiteit keuringsattest Nee
Meter voor elektriciteit Individueel
Type elektriciteitsmeter Dag- en nachtmeter
Stookolietank Ja
Attest voor stookolietank verkregen Ja
Inhoud stookolietank (liter) 5000
Warmtepomp Nee
Verwarmingsketel Individueel
Verwarmingsbron Stookolie
Verwarmingstype Radiatoren
Meter voor aardgas Niet van toepassing
Keuringsattest Nee
Watermeter Individueel
Beglazing Dubbele beglazing

Wettelijke informatie

EPC 525.0 kWh/m²
Watertoets Gebouwscores: A (ID: 11307514) - A (ID: 11026131) - A (ID: 10982983) / Perceelscore: A (ID: 0878/00K000)
Afgebakend overstromingsgebied nee
Afgebakende oeverzone nee
Omgevingsvergunning voor stedenbouwkundige handelingen ja
Voorkooprecht nee
Stedenbouwkundige bestemming woongebied
Omgevingsvergunning voor het verkavelen van gronden nee
Handhaving geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd

EPC

525 kWh/m²

Je makelaars

Behic kargin Voorkeur 2022 200x200

Behic Kargin

Verkoopsverantwoordelijke

Vastgoedmakelaar - bemiddelaar

BIV 508 943

Zoekopdracht

Dewaele zoekt voor jou

Een ruim bedrijfspand, een villa in 't groen of een appartement aan zee. Laat ons weten wat je precies zoekt en ontvang als eerste het meest recente (en discrete) aanbod in je mailbox. En dit nog voor het op de vastgoedwebsites wordt gepubliceerd!

Zoekopdracht bewaren Bekijk het aanbod

Wij maken gebruik van cookies om jouw gebruikservaring op onze website zo optimaal mogelijk te maken. Daarnaast wensen wij tracking- en advertentiecookies te gebruiken om jouw websitebezoek persoonlijker te maken. Ben je benieuwd naar deze gepersonaliseerde advertenties? Klik dan op “Akkoord”(met ons privacybeleid). Lees meer

Je browser voldoet niet aan de minimale vereisten om deze website te bekijken. Onderstaande browsers zijn compatibel. Mocht je geen van deze browsers hebben, klik dan op het icoontje om de gewenste browser te downloaden.